Print this page

Junior korpset, for anledning bestående av juniorkorpsene til Hafrsfjord og Madlamark Skolekorps

Seminarhelg
x
Et entusiastisk publikum
 
Et entusiastisk publikum
 
Hovedkorpset med dirigent følger med på konserten til Juniorkorpset.
 
Hovedkorpset med dirigent følger med på konserten til Juniorkorpset.

I helgen 24 og 25 februar har både junior og hovedkorps hatt seminar på Gosen skole. Begge korpsene øvet på lørdag og søndag, avsluttet med en flott konsert på søndag ettermiddag. Dette er en del av oppladingen før neste helgs Rogalandsmesterskap. I år spiller musikantene fra Hafrsfjord juniorkorps sammen med Madlamark i RM, og de samarbeidet godt allerede nå i helgen. Hilde, dirigenten, mente de hadde litt igjen før det låter helt som det skal. Hun om det, fullsatt gymsal satte i alle fall pris på det som ble fremført i dag og - uten i det hele tatt og være subjektiv - synes vi dette allerede låter bra.

 

Vi fikk også høre ensemblet, kornettene (men de får dessverre ikke være med på konserten til torsdag). De starter i mellomste klasse og spiller på søndag (hovedkorpset spiller på lørdag). Resten av korpset satt høyt og tydelig pris på framføring. Igjen stiller også duoen JA opp (det er Johanne og Anne) og vi fikk høre en fremragende fremføring av deres bidrag til konkurransen.

 

En slik øvingshelg gjør underverker for det musikalske men de skal allikevel jobbes godt også til uken fram mot mesterskapet. Skal en dømme etter dagens konserter lover dette godt, men selvsagt er det etterhvert blitt et musikalsk høyt nivå på første divisjon i Rogaland.

 

Kom også på konserten korpset skal ha sammen med Hafrsfjord og Sunde skolekorps, her på Gosen, kommende torsdag 1. mars. Vi sees. Og det gjør vi selvfølgelig også neste lørdag i Stavanger Konserthus. 


Kornettene, et ensemble fra Madlamark Skolekorps.

JA (Johanne og Anne)

Hovedkorpset