Print this page


Juniorkorps endringer og Gatelangs i Bydelen

Da er det vår og utespilling på musikantene våre. Marsjering og spilling er en viktig del av korpsets aktiviteter, spesielt nå i mai. Derfor må vi øve, og vi vil spre musikk over Madlamark i dagene og ukene fram til 17. mai. Det er også endringer i Juniorkorpset når Junior 2 går inn i Hovedkorpset, og Aspirantene blir en del av Juniorkorpset.Dette er den tiden på året vi syns io bydelene. Fra å øve i bomberommet, og spille på konserter og konkurranser, beveger vi oss nå ut i gatene, i regn og sol. Her får vi vist oss fram i bydelen, og øvingen blir vel noe mer offentlig, kan en vel si.

For Juniorkorpset endrer øvelsetidene seg i tiden frem til 17. mai. Fra og med 16. april skal Juniorkorpset spille sammen med Hovedkorpset og øve på det som spilles på 1. og 17. Mai. Det betyr at vi må forlenge øvelsetiden til Juniorene litt i begge ender. Øvelse tiden blir da fra nå og frem til 17. mai på mandager 1730 -2000. Torsdagene vi de ha spille time slik som før. Etter 17. mai blir øvingen som før for Juniorkorpset som da jo er forsterket med (fjorårets) Aspiranter.

De som er Junior 2 - tas fra 16. april av fullt inn i Hovedkorpset, det betyr at de skal være med og spille på alle konserter og oppdrag som Hovedkorpset har frem til sommeren. På torsdager har Hovedkorpset felles øvelse fra klokken 19 - 20 00. I og med at store konserter og tur står på programmet håper vi at alle sammen klarer og stille på disse øvelsene slik at de kommer fort inn i det nye stoffet som de ikke har spilt før. Gruppeøvelsene på torsdagen går slik som før (det blir litt oppstykket øvelsetid nå men det ordner seg snart).

De fra Juniorkorpset som begynner i Hovedkorpset har fått hver sin fadder som vil sette av tid for og hjelpe dem i overgangen for at dette skal skje på en best mulig måte.

24. april 2012 - Vidar og Gregar